Wednesday, May 15, 2013

~MARINE ESSENCE NOURISHING SHAMPOO & BODY WASH~

Assalamualaikum :)

Alhamdulillah Marine Essence Beauty Bar mendapat sambutan yang sangat hebat!! :)

Haa..ni ade latest testimonial lagii daripada pengguna Marine Essence Beauty Bar yang nak repeat order!!

Best nyeee... :)

Sesape nak jadi agen / pengedar Marine Essence juga amat di alu-alukan!!

--------> HIGH DEMAND PRODUCT!!

Takde masalah barang tak terjual. Last time Noryn borong 1 carton Marine Essence Beauty Bar ni, seminggu je dah habis :) Itupun biznez part-time gune online saje. hehe. Kalau fulltime..tak dapat bayangkan!! hahaha ;)

--------> LOW CAPITAL!! 

Modal rendah je..Pendaftaran RM 50 only :)

--------> RETAIL PROFIT!!

 Of coz. dah name pun biznez, mesti ade keuntungan. Cume terpulang pada kite nak untung byk mane asalkn still dlm range yg company tetapkan. Pd Noryn, biar untung kecil, asalkan perniagaan berkekalan :)

--------> BONUS FROM COMPANY!! 

Haa..yang ni mmg senyum sampai ke telingaaa...hehee.. :D biase bonus masuk dalam tarikh 10-11 setiap bulan..mase org lain tgh duk kekeringan after klik klik bayar hutang, kte punye side income masyuukkk.. hihihi..Alhamdulillah syukurrr...:)

So, kalau berminat nak mula kan biznez sbg pengedar produk Marine Essence, boleh contact Noryn yer :)

Juz call, SMS or whatsapp Noryn di 013-2092910 :)

Boleh jugak add Noryn di Facebook : Nor Arina Abdul Rashid :)

Good news!!! Now Marine Essence ade 2 produk baru tau!! Jeng jeng...

-------> Marine Essence Nourishing Shampoo (250 ml)

-------> Marine Essence Nourishing Body Wash (250 ml)

Yeay!! Noryn sendiri tak sabar nak try!! Sebab baru je order last Monday. InsyaAllah today dapat!! :)


Ape yang best produk baru ni??? Meh Noryn summary sikit!! :)

*** Pertama kalinya syampu dan cecair mandian yang menggabungkan teknologi inovatif dengan ramuan semulajadi dan botani Garam Buluh dan Pheno-SFE untuk membersih, menyihatkan serta melembapkan rambut dan kulit anda dalam setiap cucian!! :)

*** Produk alam semulajadi!! Jom nikmati 8 manfaat hebat :)
  1. Gabungan Unik Ramuan Semulajadi dan Botani
  2. Tanpa Sabun
  3. Tanpa Paraben
  4. Tanpa SLES
  5. Mineral yang Bermanfaat
  6. Anti Bakteria
  7. Anti Oksidan yang Hebat
  8. Haruman Aromaterapi yang Menyegarkan
Noryn rase ramai yang dah tau kesan sampingan produk yang mengandungi Paraben dan SLES kan??

Kalau tak tau, jom Noryn share info berkenaan bahan tersebut. Check it out!! ;)

Bole jgk lihat artikel ni di www.mercola.com :)
Takutnye!! Bahaya jgk kan?? Bole jadi penyebab kanser dan tumor??  Dulu mane la kte tau kan..Beli dan guna je..Now kte dah tau..So kne ambil langkah pencegahan :)

Memandangkan dah ade produk without SOAP, without PARABEN, without SLES, ape salah nya kita tukar untuk kebaikan diri :)

Okay, ni ade info lanjut untuk Marine Essence Nourishing Shampoo & Marine Essence Nourishing Body Wash!!

KHASIAT MARINE ESSENCE NOURISHING SHAMPOO
KEBAIKAN MARINE ESSENCE NOURISHING SHAMPOO
KHASIAT MARINE ESSENCE NOURISHING BODY WASH

KEBAIKAN MARINE ESSENCE NOURISHING BODY WASH
Jom kte bertukar kpd produk semulajadi!!! :)

Memandangkan produk ni tak sampai sebulan di pasaran, so Noryn ade satu je testimonial yang dpt dikongsi bersame :) Tp testi ni pun dah buat Noryn rase sgt teruja dan tak sabar nak guna shampoo ni!! :D

TESTIMONIAL after using MARINE ESSENCE NOURISHING SHAMPOO
Anyone yang nak order dan dapatkan shampoo & body wash ni secepat mungkin,

boleh call, mesej or whatsapp Noryn okay!! 013-2092910 :)

Jangan lupa add Noryn di Facebook: Nor Arina Abdul Rashid :)

Jap jap!! Ade lagi satu testimonial Noryn baru receive 27 october 2013. hehe..

Harus lah terusS update di blog!! ;)

Rambut gugur berkurangan + rambut lembut sampai kan tak payah sikat pun boleh :)
PRICE???
  •     Normal Price : 1 bottle ME Nourishing Shampoo = RM 33.00
  •     Normal Price : 1 bottle ME Nourishing Body Wash = RM 33.00 
NOW PROMOTION!!!
  • 1 bottle ME Nourishing Shampoo = RM 31.00 (save up to RM 2.00)
  • 1 bottle ME Nourishing Body Wash = RM 31.00 (save up to RM 2.00)
 Kena cepat tau..sebab stok sgt terhad!!! :)

Thanks all!! :D

2 comments:

  1. hi..sy nak marine essence nourishing shampoo 2botol..harga trmasuk pos area sabah berapa?

    ReplyDelete
    Replies
    1. hai :) ME shampoo 2 botol rm62 + rm 12 postage sabah. So total rm74. Boleh mesej or whatsapp saya k! 013-2092910. tq :)

      Delete